Altijd de beste oogzorg

Smale Opticiens wil constant kwaliteit leveren. Indien nodig, verwijzen wij u door. We nemen deel aan het landelijk Oogzorgnetwerk en werken nauw samen met de specialisten van het Slingeland Ziekenhuis en Oogkliniek Zonnestraal. Door dit directe contact kunnen wij altijd snel handelen of de juiste informatie krijgen.

Alle brillen worden in eigen atelier geslepen en gemonteerd. Zo bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit.

Loop binnen bij
onze winkel of


NEEM CONTACT OP

We geven u een volledig sterkte-advies

We delen onze bevindingen met u en beantwoorden uiteraard alle vragen. Daarna adviseren we u over de verschillende mogelijkheden in glazen, bewerkingen en de mate waarin we uw verwachtingen kunnen waarmaken met een gewijzigd voorschrift.

De oogmeting wordt altijd uitgevoerd op basis van uw persoonlijke situatie. Heeft u na het lezen van deze informatie of tijdens de oogmeting vragen, aarzel dan niet om deze te stellen aan onze medewerkers. We helpen u graag!

Uw tevredenheid is ons plezier!

Naast de beste oogzorg, vindt u bij Smale Opticiens de mooiste oogmode. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie kwaliteitsbrillen en zonnebrillen. Wij zorgen voor de juiste match tussen u en de bril. Breng eens een bezoek aan onze zaak en wij adviseren u op maat. Want ieder mens is uniek. En uw tevredenheid is ons plezier!


Maak een afspraak

Oogmeting

Twijfelt u of u een bril nodig hebt of bent u toe aan een nieuwe bril? Dan voeren we altijd eerst een oogmeting uit. Helemaal gratis!

AFSPRAAK MAKEN

Adres


Smale Opticiens
Rapenburgsestraat 34
7131 CZ Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 464
M: info@smaleopticiens.nl

Privacyverklaring

VOLG ONS OP FACEBOOK!