Lenzen

Iedereen is uniek, daarom krijgt u bij Smale Opticiens ook lenzen op maat. Wij gaan uit van de behoefte van u, als klant. Kom bij ons langs en laat u adviseren door één van onze gespecialiseerde opticiens. We nemen de tijd om alles helder uit te leggen en uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Harde lenzen
  • Zachte lenzen
  • Daglenzen
  • Nachtlenzen
  • Maandlenzen
  • Halfjaarlenzen

Loop binnen bij
onze winkel of


NEEM CONTACT OP

Vergeet de lenzenvloeistof niet

Als u lenzen draagt, is het belangrijk om uw lenzen ’s nachts in lenzenvloeistof te leggen. Wij hebben verschillende soorten en maten lenzenvloeistof. Als u niet weet voor welke soort lenzenvloeistof u het beste kunt kiezen, dan geven onze lenzenspecialisten u graag advies.

De voordelen van lenzen!

Lenzen worden steeds populairder, en dat is niet zo gek. Ze hebben een aantal flinke voordelen. Daglenzen zijn ten eerste heel hygiënisch. Omdat je elke dag een nieuw paar gebruikt, is de kans op vuil achter de lens een stuk kleiner dan bij andersoortige lenzen. Ook hoef je nooit meer aan je lenzenvloeistof te denken. Bij daglenzen heb je die namelijk niet meer nodig. Heb je nu nog een bril maar denk je eraan om over te stappen op contactlenzen? Ook dan zijn daglenzen een fijne keuze. Ze zijn heel soepel, waardoor je ogen er snel aan wennen.


Maak een afspraak

Oogmeting

Twijfelt u of u een bril nodig hebt of bent u toe aan een nieuwe bril? Dan voeren we altijd eerst een oogmeting uit. Helemaal gratis!

AFSPRAAK MAKEN

Adres


Smale Opticiens
Rapenburgsestraat 34
7131 CZ Lichtenvoorde

T: 0544 - 371 464
M: info@smaleopticiens.nl

Privacyverklaring

VOLG ONS OP FACEBOOK!